Particulieren

Persoonlijk advies voor de verbouwing of nieuwbouw van uw woning
Dex Works Bouwkundig Tekenbureau

Onze diensten

bij Dex Works

Plannen voor een verbouwing, aanbouw of nieuwbouw? U denkt alvast na over uw concrete ideeën, referentiebeelden, budget en planning. Wij brengen uw ideeën in beeld!

Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek vertelt u ons meer over al uw wensen. Onze werkwijze is als volgt: eerst brengen we de bestaande situatie in beeld, vervolgens maken we een ontwerp en na uw goedkeuring op het ontwerp gaan wij aan de slag met het technisch ontwerp.

 

Projecten

Dex Works bouwkundig tekenbureau vervaardigt bouwkundig tekenwerk. Van voorlopig ontwerp tot en met de benodigde tekeningen voor de vergunningen.

Huize Roville

Huize Roville: Het kasteeltje van Langeweg.

De woning heeft veel renovatiewerk achter de rug. Zo is er aan deze zijde van de woning een nieuwe voordeur, entree en een trappenhuis gerealiseerd. Aan de achterzijde vindt men nu een serre. Bovendien zijn achter op het perceel een berging, met plaats voor een hottub, en een garage met atelier gerealiseerd.

De plannen van Huize Roville

De woning aan deze zijde van Huize Roville is de oorspronkelijke entree van het landhuis. Ook hier is na jaren een serre aan de achterzijde gerealiseerd en staan er plannen om de oude schuur achter op het perceel te vervangen.

Woonhuizen

Woning M Zevenbergen

Opdracht:         Verbouw – nieuwbouw

Soort:                Bungalow, vrijstaande woning

Bouwjaar:         1994

Beschrijving van de woning

De ‘moderne’ vrijstaande woning, welke in 1994 gebouwd is, heeft een gedeeltelijke transformatie ondergaan. Het is een woning met een blik op de toekomst. Aan de linkerzijde van deze vrijstaande woning is een nieuwe berging gesitueerd. Deze berging bevat parkeergelegenheid voor een droog te parkeren auto. Aan de voorzijde is de dik aangezette dakrand, doorgetrokken rondom de woning. Aan de achterzijde/ rechterzijde zijn de keuken en eetkamer uitgebreid, met een ruime overstek, zodat de bewoners hier aan een grote eettafel uit de zon kunnen zitten.

Contact opnemen

met Dex Works

Vraagt u graag nog wat? Of bent u nieuwsgierig naar één van onze services? Neem direct contact met ons op. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.