Zakelijk

Dex Works ondersteunt u ook graag als freelancer of hulpkracht bij uw bedrijf

Zakelijk

Loopt u over van het werk als architectenbureau of bouwkundig tekenbureau?

Schakel Dex Works in voor de uitvoering van tekenwerkzaamheden. Dit doen wij van voorontwerp tot technisch ontwerp. In overleg bepalen we hoe wij te werk gaan, bijvoorbeeld op basis van project- of uurtarief.

Dex Works Bouwkundig Tekenbureau

Voordelen 3D programma's

In de ontwerpfase genereren we de plattegronden, gevels en doorsneden in één model. Als er aanpassingen nodig zijn, passen wij deze snel toe. Hierdoor heeft u als opdrachtgever snel een beeld van het project. Het 3D-model werken wij op, tot er een goed beeld ontstaat van hoe het er in werkelijkheid uit zou zien. Uw plannen en ideeën worden nagenoeg tastbaar.

In de technische fase is het mogelijk om met andere betrokken partijen het 3D-model te voorzien van technische informatie. Dit kan bijvoorbeeld met een constructeur, aannemer of installateur. De betrokken partij brengt eventuele bouwfouten aan het licht. Deze lossen wij vroegtijdig op, nog voordat er kosten gemaakt worden.

Samenwerking

Wij hebben een prettige samenwerking met BB architecten, waarvoor wij de bouwkundige tekeningen maken. Deze samenwerking is ontstaan na een productieve, leerzame en vooral leuke stage bij BB architecten. Deze stage duurde een aantal jaren. Hierna hebben we de contacten warm gehouden en nu werken we samen mooie bouwplannen uit.

Geïnteresseerd in een prettige samenwerking? Wij nemen het modelleren uit handen, zodat u meer tijd heeft voor klantcontacten of andere werkzaamheden. Neem contact op via het contactformulier of via dexter@dexworks.nl.

Contact opnemen

met Dex Works

Geïnteresseerd in een prettige samenwerking? Wij nemen het modelleren uit handen, zodat u meer tijd heeft voor klantcontacten of andere werkzaamheden. Neem contact op via het contactformulier of via dexter@dexworks.nl.